TATA, ČUJEŠ LI KRIK MOG BOLA? Ćerka Džeja Ramadanovskog objavila SRCPEPARAJUĆU poruku, zbog njenih reči PLAKAĆETE KAO KIŠA!

DOŠLA JE TA NEDELJA ZBOG KOJE SMO UPALILI ZA TOBOM SVEĆE! Džejeva ćerka uputila SRCEPARAJUĆU PORUKU OCU, ove reči TERAJU NA SUZE! (FOTO)
Džejeva smrt je najteže pala njegovoj najmlađoj ćerki Mariji, koja se na njegovoj sahrani od bola i stresa jedva je stajala na nogama, a nakon što je ispraćen na večni počinak, zahvalila se svim očevim kolegama koji su mu uputili poslednje zbogom.
Legendarni pevač, ili kako su ga mnogi zvali dorćolski šmeker Džej Ramadanovski, preminuo je u nedelju 6. decembra i za sobom ostavio neutešnu porodicu, prijatelje i kolege, koji svakim danom žale zbog ovog gubitka.

osvanula je dirljiva poruka posvećena upravo pokojnom ocu.Nekoliko dana kasnije, na njenom nalogu na Instagramu

printscreen instagram/marija_ramadanovski

– Vidiš li moje snove, dok te sanjam? Vidiš li kako me ubijaju tvoja ćutanja, čuješ li krik mog bola, dok jeca ćerka tvoja? Čuješ li me tata mili moj, jer sa tobom je otišao i život moj .Tata, vidiš li rane moje, dok pričam sa tvojim likom? Vidiš li suze moje, dok plačem nad tvojom slikom? Vidiš li me zvezdo moja najsjajnija, kako ti je ćerka sve tužnija? – napisala je Marija na Instagramu.

Podsecenja radi ,Marija je sada objavila zanimiljivu igru reči, sastavljenu od najvećih hitova svoga oca i time je svima stavila do znanja.

printscreen instagram/marija_ramadanovski

– Došla je ta “Nedelja”, zbog koje smo “Upalili za tobom sveće”, već danima “Vertovi me lome”. Čak ni fontana “Slavija” ne radi, ali mi smo ipak “Deca sreće” – piše u objavi koju je Marija podelila.

Pesma “Upalite za mnom sveće” stara je 24 godine, a tako se i zvao album koji je Džej objavio 1996. Na istom albumu nalaze se i hitovi kao što su “Iznajmiću sobu s pogledom na te”, “Dan bez svetla” i drugi.

Džej je na ovom albumu sarađivao sa Draganom Brajovićem Brajom koji je otkrio više detalja o radu sa preminulim pevačem, kao i tajnu koju krije pesma “Upalite za mnom sveće”. Naime, ovaj hit prvobitno je bio namenjen za Rođu Raičevića.

– Pesmu ,,Upalite za mnom sveće” prvo je čuo Rođa Raičević, međutim, rekao mi je da zovem Džeja, smatrajući da je to prava pesma za njega. Tako je i bilo, Džej je došao i bio je oduševljen, želeo je odmah da je radi i imao je ceo koncept odmah u glavi. To možda deluje apsurdno, da je pevač muzikalan, ali verujete da nekad nije tako. Džej je odmah znao kako da čitavu kompoziciju odradi. Neponovljiv je bio – rekao je Braja.

Braja je otkrio da je poslednji put imao priliku da se druži sa Džejem pre dve godine na rođendanskoj proslavi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *