OVU PESMU DŽEJ NIJE STIGAO DA IZBACI! Poslednji stihovi MUZIČKE LEGENDE – pustili u JUTARNJEM, svi PLAČU (VIDEO)

Pevač Džej Ramadanovski napustio nas je u nedelju u 57. godini, a od slavnog umetnika mnogi se opraštaju.

Kompozitor Rama Demir, veliki Džejev prijatelj, rekao je kako mu je teško zbog smrti prijatelja, ali da je Džej zaslužio da ga isprati uz priče koje retko ko zna, a koje su karakteristične za početak njegove karijere.

Rama je tu pesmu istakao da je posvetio svim Dorćolcima i delijama, svima koji ispraćaju Džeja kao srpskog Maradonu.  Rama je u “Novom jutru” otpevao pesmu koju su namenili Džeju, ali on nije stigao da je otpeva.

tv pink printscreen

-I sunce ljubavi i Dunav laže, jedino društvo noćas mi traže, nedelja je tu kao i uvek, Dorćol te voli zauvek…” Lutam po svetu, s praga na prag, pitam se da li sam ikome drag, u koferu starom pesme su moje na jedno sećanje tvoje.

Poslušajte pesmu oko 20og minuta i voditeljki su zasuzile oči.

NAJVEĆE ESTRADNE TRAGEDIJE NA NEDELJU! Džej je opevao u pesmi, a naši NAJBOLJI PEVAČI SU UMRLI NA TAJ PROKLETI DAN!

Nedelja i svi ste tu, a mene s vama nema! Daleko negde sam na put bez povratka vaš sin se sada sprema” – stihovi su koje je davne 1991. godine otpevao Džej Ramadanovski, a skoro tri decenije kasnije srce mu je stalo baš u nedelju.”Nedelja i svi ste tu, sve podseća na sreću. Nedelja, a više vas ja zagrliti neću…

On nije jedina pevačka legenda s našeg prostora koja je preminula baš u nedelju – uzmu li se u obzir velike tragedije koje su se desile u poslednjih nekoliko decenija, naše pevače prati zla kob.

Marko Đoković

Čuvena pevačica Silvana Armenulić poginula je 10. oktobra 1976. godine u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd-Niš, kod mesta Kolari, u 37. godini.

Zajedno sa njom u smrt su otišli i njena sestra Mirjana (Mirsada) Bajraktarević i Rade Jašarević, šef Narodnog orkestra RT Beograd, koji je upravljao vozilom. Sve to dogodilo se u nedelju.

U nedelju je, takođe, preminuo i Rođa Raičević. Proslavljeni pevač preminuo je 7. oktobra 2001. godine u 44. godini, u stanu u Ulici 27. marta (danas Kraljice Marije) u Beogradu.

19 godina kasnije, ovu tragediju prate brojne kontroverze – Rođa je te nedelje pronađen mrtav u stanu, a uprkos tome što to nikada nije zvanično potvrđeno, pojedini izvori govore da je preminuo od prekomerne doze kokaina.

printscreen

Ljubiša Stojanović Luis je nastradao 31. jula 2011. godine, takođe u nedelju.

Luis je poginuo u 59. godini, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na 66. kilometru autoputa Beograd – Subotica, kod Feketića. Luis je upravljao svojim “krajslerom”, koji se direktno sudario sa “fordom fjužn” mađarskih registarskih oznaka, čiji vozač je takođe na mestu ostao mrtav.

tv printscreen

U nedelju se dogodila i stravična saobraćajna nesreća u kojoj je nastradao legendarni Šaban Šaulić. On je poginuo u Nemačkoj u nedelju 17. februara, na autoputu kod Biefelda, kada se vraćao sa svog poslednjeg nastupa.

Automobil u kom se vozio udario je drugi auto, kojim je upravljao turski državljanin Alsin Levent, koji je bio pod dejstvom alkohola.

Informer – Zoran Sinko

I Bora Drljača, pevač narodne muzike, preminuo je u nedelju. On je sklopio oči 11. oktobra, kada je izgubio bitku s teškom bolešću – kako je njegov prijatelj Era Ojdanić ispričao medijima, Drljača je imao metastazu na mozgu, a nekoliko meseci pre smrti lečili su ga na onkologiji u Kliničkom centru Srbije, gde mu je tada hitno otklonjen melanom, kao i žlezde oko njega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *