Mesecni Horoskop za Strelca

Strelac
Ukoliko ste u nekim tajnim odnosima ili pak u mutnim radnjama, postoji opasnost da se sve sazna nakon što Jupiter i Saturn zakorače u Vodoliju.Možemo reći da je decembar odličan za sve Strelčeve. Koncentracija planeta u ovom znaku pojačava optimizam i donosi niz dobrih mogućnosti. Do petnaestog u mesecu pripadnici ovog znaka će pokušavati da što bezbolnije reše neke bitne teme, specijalno vezane za ljubav i finansije. Merkur planeta vladar vašeg polja partnerstava će tokom decembra dva puta promeniti znak, što će samo menjati ponašanje ljubavnih ili poslovnih partnera. Dok Merkur bude u Strelcu, komunikacija i sam odnos će biti pozitivniji, ali i nestabilniji. Mogući su neki previdi ili nesporazumi, specijalno do 20. decembra. Prelazak i Sunca i Merkura u znak Jarca 21. decembra uozbiljiće odnose, ali naterati pripadnike ovog znaka da malo mudrije i strpljivije odlučuju, ali i komuniciraju.Solarna eklipsa u prvom polju ovom znaku donosi nov početak na polju emocija i ličnog stava. Nova ljubav ili nova faza u emotivnim odnosima može biti sasvim uspešna i pozitivna. Pun Mesec u Raku naglašava pitaje novca i sigurnosti, te bi mnogi Strelčevi mogli da zapitaju sebe da li su naučili vrednu lekciju iz godine kojoj se uskoro nazire kraj.Ovaj povoljan upliv će ipak otrezniti mnogde Strelčeve, doći će do nekih razilaženja, upustiće se u rizičnije poduhvate, ali i u uspešnije dogovore.njukcija Saturna i Jupitera predstavlja novu životnu etapu za Strelčeve. Mnogi će imati osećaj da su na vrhuncu ili bar da su se rasteretili mnogih briga. 
Jarac
Venera u Strelcu do kraja meseca unosi kretivno buđenje na jednom nesvesnom nivou, ali i naglašava potrebu za malo slobodnijom ljubavnom pričom koja u startu može biti tajna.Jarčevi su već duže vreme pod jakim stresom, pa će vreme tokom kog Sunce i Merkur budu proveli u njihovoj dvanaestoj kući biti idealno da osveste u sebi tračak nade i pozitivizma. Konjukcija Saturna i Jupitera označiće borbu za vašu finansijsku nezavisnost, ali i borbu za sopstveno podizanje i usavršavanje. Prelazak Saturna, vašeg vladara, u znak Vodolije menja vaša interesovanja, ali i sprema vas na ubiranje plodova svih tema koje su provejavale i bile problematične za vas. Ulazak Saturna u vašu kuću fianansija i samopouzdanja mogu vas naterati na štednju, kako novca tako i energije. Sigurnost i stabilnost sada nisu opcije, tako je da mnogi Jarčevi moraju da prihvate nepredvidljivost i nestabilnost kao sastavni deo svakog odnosa. Pun Mesec u Raku će naglasiti polje emotivnog partnerstva, pa će mnogi Jarčevi u narednom periodu dobiti priliku da se odluče da li žele dalje da nastave u paru ili sami. Bitno je da ostave prošlost iza sebe. Solarna eklipsa u dvanaestom polju naglašava potrebu da se probudite i sagledate sve pozitivne promene u dosadašnjem životu. Takođe, lunacija naglašava potrebu da se mentalno i fizičko zdravlje dovedu u red i time se prekine negativan niz koji traje već neko vreme.
Vodolija
Prelazak Venere u znak Strelca 16. decembra može doneti i povoljna dešavanja na ljubavnom polju. Neki će od prijatelja ili pozananika postati nešto više, dok će oni u stabilnijim vezama osloboditi vreme i prostor za ljubavne partnere i time poboljšati odnose.Prisustvo planeta u Strelcu (Merkur, Sunce) pojačaće potrebu za druženjem, ali i za povezivanjem sa osobama različitog pogleda na svet. Takođe, ova konjukcija može doneti i neka razilaženja u mišljenju ili stavi, specijalno na polju posla. Harmonični aspekti Venere u Škorpiji ka planetama u Jarcu pojačaće dobru poziciju na poslu i doneće niz povoljnih okolnosti čiju realizacija može značajno da utiče na finansijsku situaciju. Oko 23. decembra mogući su verbalni sukobi sa nadređenima, zbog pokušaja neke manipulacije ili zbog nekih loših procena i otpužbi. Konjukcija Saturna i Jupitera u znaku Vodolije će prvenstveno doneti olakšanje. Mnogi će imati osećaj da je veliki teret pao sa ramena, a takođe će konačno pokazati šta su sve naučili u protekle tri godine. Prisustvo Saturna u prvom polju naglašava ozbiljnost, ali i strajnost, dok JPrisustvo Marsa u Ovnu u trećem prirodnom polju naglašava potrebu za oprezom u komunikaciji i smirivanje impusivnih reakcija.upiter ovde donosi sreću, raspoloženje i optimizam. Takođe, planeta radosti će poboljati finansijsko stanje Vodolijama već nakon 21. decembra.Pun Mesc u Raku pita Vodolije: koliko si spreman/spremna da žrtvuješ svoje zdravlje zarad posla? Da li i naučio/naučila kada je dosta? Solarna eklipsa u jedanaestom prirodnom polju nagoveštava neka putovanja,realizacije nekih psolova iz prethodnog perioda, ali donosi i bitan zaključak za psolednjih šest meseci. Kako je Mlad Mesec uvek početak, ovo će za Vodolije značiti da ulaze i u novu fazu kretaivnosti, druženja i putovanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *