Mesečni horoskop za devicu

Devica
Ceo ovaj tranzit ukazuje na povoljnosti koje se tiču doma i porodice, spacijalno ako planirate proširenje, kako fizičko tako i brojčano.Prelazak Merkura u znak Strelca, značajno će mnogim pripadnicima ovog znaka doneti olakšanje, ako ništa onda sasvim sigurno otvaranje prema drugima. Ujedinjen sa Suncem Merkur će prolaziti kroz polje porodice i doma, dok će prelaskom ove dve planete biti aktivirano i polje zabave i ljubavi. Do 15. decembra očekuje vas niz dobrih, poslovnih i ličnih, dogovora, koji će rezultirati povoljnom klimom koju bi trebalo da iskoristite za dalje.Venerin prelezak u znak Strelca doneće veseliju atmosferu među članovima porodice, ali i neke novčane dobitke.Pun Mesec u Raku naglašava potrebu da sebi postavite sledeća pitanja: da li sam srećan/srećna u ljubavi? Koliko sa drugima delim sve? Mnogi će se odlučiti baš u ovom periodu na neke inivativnije poduhvate, ali i uspešne saradnje.Jupiter vladar prirodnog polja partnerstva znaka Device, menja znak 19. decembra, a kasnije, kroz dva dana će se spojiti sa Saturnom u ovom istom znaku, što će doneti promenu tj. potencijalno preseljenje zbog okolnosti na polju ljubavi i posla. Solarna eklipsa u vašem četvrtom polju, polju porodice i doma donosi početak novih dešavanja pa su moguća preseljenja, novi biznis ili novi posao. Devicama je zadatak ovog meseca da usklade poslovno i privatno i da naprave nov poslovni, ali i lični plan za narednu godinu.
Vaga
Venerin prelazak u Strelca doneće vedrije raspoloženje i okretanje ka komunikaciji, a otvara se i mogućnost odlaska na put. Takođe, ovaj položaj Venere, bar do kraja meseca, stabilizuje emotivne odnose i unosi pozitivne promene na polju partnerstva. Venera, vladarka vašeg znaka će do sredine meseca direktno uticati na polje novca i samopuzdanja. Gradeći povoljne aspekte sa Plutonom, Saturnom i Jupiterom, Venera u Škorpiji može da poveća dobitke, ali i da donese i gubitke, tj sve što zaradite otići će na dugove. Pozitivan aspekt Marsa u Ovnu i Sunca u Strelcu pojačaće bolju komunikaciju sa potencijalni ljubavnim, ali i poslovnim, partnerima. Takođe, prisustvo Merkura i Sunca u polju komunikacije i kraćih putovanja, donosi niz dobrih poznanastava ili bar razgovora sa osobama koje će biti bitne za buduće poslovne kontakte i planove. Pun Mesec u Raku Vagama donosi bitna pitanja: da li sam spreman/spremna da ostavim prošlost iza sebe? I da li me je prošlost naučila nečemu? Solarna eklipsa u trećem polju će u narednim mesecima pojačati želju za učenjem, novim poznanstvima i novim načinom komunikacije. Takođe, prisustvo Marsa u sedmom polju i dalje izaziva sukobe sa osobama koje jako nameću svoj stav ili bar pokušavaju da ubzaju neka pomirenja ili sukobe.Solarna eklipsa u trećem polju ukazuje na potrebu da se promeni način razmišljanja i da se otvore novi vidici. Dominacija planeta u znaku Strelca ukazuje na učenje i prenošenje znanja, pa će ovde biti i poboljšanja samopuzdanja. Spoj Saturna i Jupitera u Vodoliji dići će Vage u visine. Konačno se završava trogodišnje mučenje i sazrevanje, pa će ova konjukcija sasvim izvesno doneti nove ljubavi, poslove, ali i promenu stava kod mnogih Vaga, bilo da im je Sunce ili podznak u ovom znaku.Takođe, Jupiter će proširiti i nadograditi polje posla pa će mnogi pripadnici ovog znaka imati priliku da naprave nešto svoje ili bar napreduju na sadašnjem poslu.
Škorpija
Prolazak Sunca, Merkura i Venere u Strelcu kroz vaše polje novca uvećaće dobitke, a najveći deo novca će odlaziti na kuću i članove porodice.Pošto je Mars, vaš vladar direktan i napreduje prema harmoničnim aspektima sa Suncem u Strelcu, potpuno je očekivano da postignete niz uspeha na polju posla i saradnje. Konjukcija Sunca i Merkura u Jarcu (21.12) će samo pojačati ambicije i doneće niz kontakata sa ljudima iz najbližeg okruženja. Pripazite se takođe, sukoba sa komšijama ili osobama sa kojima delite životni prostor. Marse će neometano putovati Ovnom i jačaće vam izdržljivost, ali i borbenost. Kvadrat sa plutonom 23. decembra potencijalno može izazvati potrebu da se sukobite ili borite za moć ili dominaciju na polju posla. Mogući su konflikti sa saradnicima, ali i nadređenima.Solarna eklipsa 14. decembra pojačava želju da se više zabavite, ali i više zaradite. Ovakva motivacija će vas dovesti u situaciju da uspete oba, samo ako ne budete sebi umanjivali samopuzdanje. Konjukcija Saturna i Jupitera u Vodoliji vas okreću ka domu i porodici. Mnogde Škorpije će u narednih 20 godina stvarati dom i porodicu uz posao koji potencijalno može rasti. Saturn u Vodoliji donosi zahlađenja i udaljavanja, ali dobrom koncentracijom i trudom, Škorpije bi trebalo bez mnogo problema da savladaju najbitnije životne lekcije. Pun Mesec u Raku donosi opuštanje, ali i ostavlaj prostora za pitanje: koliko negativnosti u glavi mogu da tolerišem? I da li na pravi način ispoljavam emocije?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *